Deputat Ioan Dirzu, Presedintele PSD Alba: Subventiile in agricultura se platesc la timp! 70% dintre fermieri au primit deja sumele pentru campania de primavara!

Luni, 06 Martie 2017, ora 15:30
46 citiri
In primele saptamani ale guvernarii Grindeanu, PSD a respectat inca o promisiune de campanie prin repunerea in functiune a sistemului de acordare a subventiilor: 70% dintre fermieri si-au primit deja subventiile.

Intr-un interval scurt de timp Ministerul Agriculturii a reusit sa repuna in functiune sistemul de plati pentru subventii, dupa ce acesta fusese blocat de catre guvernul tehnocrat-Ciolos. Fermierii romani isi primesc iar subventiile la timp, calendaristic, la inceperea campaniei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea