Deputatul de Alba, Florin Roman a fost ales lider de grup PNL in Camera Deputatilor. "Continuam lupta cu PSD in Parlament"

Sursa: Alba24.ro
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 21:11
26 citiri
Florin Roman a fost ales liderul de grup al deputatilor PNL. Parlamentarul din Alba a declarat ca va continua munca depusa de Raluca Turcan si automat lupta cu PSD in Parlamentul Romaniei.
"Am primit azi o mare responsabilitate din partea lui Ludovic Orban si a colegilor din PNL si le multumesc pentru incredere!
In calitate de lider de grup al deputatilor PNL, trebuie sa continui munca facuta foarte pragmatic si eficient de Raluca Turcan, si impreuna cu echipa PNL sa continuam lupta cu PSD in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.