Deputatul Florin Roman "pune tunurile" pe conducerea Fabricii de Arme Cugir si pe administratorul special Cornel Murg - "pensionarul de lux care le plange de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei"

Joi, 20 Iunie 2019, ora 15:36
85 citiri
Deputatul Florin Roman "pune tunurile" pe conducerea Fabricii de Arme Cugir si pe administratorul special Cornel Murg - "pensionarul de lux care le plange de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei".

"La fabrica din Cugir, in timp ce mor oameni in accidente de munca, sefii isi stabilesc venituri de stabi. In fabrica, muncitorii au conditii de munca demne de evul mediu. Vara te sufoci, iarna ingheti! Leafa unui muncitor variaza intre 1400 si 1900 lei, in timp ce bosii PSD si-au tras salarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea