Dezbatere europeana la Cugir pe tema viitorului comunitatilor din Muntii Carpati: "Este nevoie de o strategie de dezvoltare pe termen lung"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Mai 2018, ora 09:51
147 citiri
Viitorul comunitatilor din Muntii Carpati ar fi mult mai bine conturat si mai sigur daca ar exista, la nivelul Uniunii Europene, o strategie similara cu cea a Dunarii. Aceasta este concluzia principala a conferintei cu tema "Viitorul comunitatilor montane europene desfasurata luni, 14 mai, la Cugir. Intalnirea, la care au participat reprezentanti ai Comisiei Europene, ai CoR si ai unor comunitati locale si judetene din Romania, a reprezentat o prima dezbatere pe aceasta tema, scopul final fiind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.