Directia de Sanatate Publica Alba a luat masuri pentru limitarea extinderii epidemiei de rujeola si a infiintat sapte centre suplimentare in care pacientii vor fi vaccinati impotriva acestei boli.

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 12:59
60 citiri
Astfel, DSP Alba a infiintat centre suplimentare in municipiile Aiud (cartierul Hotar) si Sebes (pe strada Campului), in orasul Ocna Mures (colonia Monchim) si in comunele Calnic (strada Principala), Hoparta (Casa de Copii Silivas), Ohaba (Ungurei Centru) si Sasciori (Rachita).

Centrele suplimentare de vaccinare s-au infiintat in urma cu 10 zile, iar in aceasta perioada au fost vaccinati 208 copii. Acestea au fost infiintate in zonele in care incidenta rujeolei a fost mai mare si exista risc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana