Directorul Muzeului din Alba Iulia, parte a unei echipe de arheologi ai crimei, care cauta victimele puscariilor comuniste. Rustoiu: "Fara cadavru, nu pot exista nici vinovati"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 10 August 2017, ora 14:19
34 citiri
"Gabriel Rustoiu este directorul general al Muzeului National din Alba Iulia. Nu rezista prea mult la birou asa ca, din 2010 s-a alaturat echipei Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Gabriel Rustoiu cauta "prieteni" pentru a-i reda famililor si dovezi pentru scrierea istoriei recente a Romaniei.". Asa il prezinta o emisiune de televiziune care va fi difuzata duminica de la ora 16,00, la TVR, avandu-l ca subiect pe arheologul din Alba Iulia.

Acesta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.