Discursul care i-a facut sa tresara pe ministri, profesori, studenti si politicieni deopotriva - Alba Iulia, deschiderea anului universitar

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 22:31
125 citiri
Festivitatea de deschidere a noului an scolar la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia a fost marcata de un moment iesit din tiparele acestui gen de ceremonie.

Dupa discursurile sustinute de actualul ministru al Educatiei, de conducatori ai sistemului de invatamant din Romania ultimilor 20 de ani, i-a venit randul sa spuna cateva cuvinte unui reprezentant al mediului de afaceri.

In alocutiunea sa, Ioan Popa, proprietarul si presedintele companiei Transavia - cel mai important ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea