Doi albaiulieni au fost inselati de escroci. Au semnat contracte de telefonie pentru altii si au primit facturi de mii de lei

Sursa: Alba24.ro
Joi, 26 Mai 2016, ora 08:12
39 citiri
Politia Alba Iulia atentioneaza asupra unor noi metode de inselaciune. Infractorii profita de naivitatea unora si incheie, in numele acestora, contracte de telefonie. Apoi cei in cauza primesc si facturile, dupa ce nu verifica exact ce semneaza.

Politistii din Alba Iulia recomanda cetatenilor sa fie precauti atunci cand li se cer datelor personale si semnarea diverselor documente.

Potrivit IPJ Alba, in 23 mai, Politia a fost sesizata de catre un tanar din Alba Iulia cu privire la faptul ca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.