Doi elevi de la Colegiile "HCC" si "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, calificati la olimpiada interdisciplinara "Stiintele Pamantului", faza nationala

Marti, 21 Martie 2017, ora 15:34
55 citiri
Doi elevi din judetul Alba, de la Colegiul "Horea, Closca si Crisan" si "Mihai Viteazul" s-au calificat, in urma probei de sambata, la olimpiada interdisciplinara "Stiintele Pamantului", faza nationala.

Faza judeteana a olimpiadei a avut loc la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, iar etapa nationala de va desfasura la Vaslui, in perioada 27-30 aprilie.

Numele si prenumele elevului - punctajul obtinut la faza judeteana - anul de studii, unitatea de invatamant/localitatea si profesorii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea