Doliu la Abrud - Camelia Onet, consilier local si cadru didactic, a incetat din viata. "O lacrima, din suflet, tacere si un mare of... Dumnezeu sa te odihneasca! "

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 22:33
362 citiri
Camelia Onet, personalitate marcanta si iubita a orasului Abrud, s-a stins din viata din cauza unei boli necrutatoare. Aceasta reprezenta ALDE in consiliul local insa era cunoscuta mai ales pentru activitatea sa la Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" din Abrud, ca diretor si apoi director adjunct. Vestea cutremuratoare a disparitiei acesteia a indoliat comunitatea locala. Zeci de mesaje de sustinere pentru familie, dar si de apreciere pentru munca si omul care a fost Camelia Onet, au fost postate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea