Dosar penal pentru un tanar de 22 de ani din comuna Valea Lunga. Politistii au descoperit in masina sa o arma de vanatoare si munitie, detinute ilegal

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 11 Martie 2015, ora 14:12
39 citiri
Un sofer de 22 de ani din comuna Valea Lunga s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii au descoperit in masina sa, cu ocazia unui control de rutina, o arma de vanatoare cu luneta si doua cartuse, detinute in mod ilegal.

Cu ocazia unui control de rutina, o patrula de siguranta publica din zona Blajului a depistat in autoturismul unui cetatean, o arma de vanatoare detinuta in mod ilegal.

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea imprejurarilor in care detinatorul a ajuns in posesia armei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.