Dosarul CRIMEI de la Cugir: Nicolae Florin Ghinea, acuzat de omor dupa ce a injunghiat mortal un barbat si a ranit-o pe fosta concubina, ramane in arest preventiv

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 08:11
32 citiri
Barbatul de 34 de ani, cercetat dupa ce a injunghiat mortal un barbat de 60 de ani la Cugir si a ranit-o cu un cutit pe fosta concubina, ramane in arest preventiv.

Instanta a decis mentinerea masurii arestului preventiv fata de inculpatul Nicolae Florin Ghinea, acuzat de omor si tentativa de omor.

"Solutia pe scurt: In baza art. 348 raportat la art. 207 alin. 2 NCPP constata legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive a inculpatului Ghinea Nicolae Florin, ..., aflat in prezent in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.