Doua nunti de pomina, sambata si duminica, la Bistra, in aceeasi sala de evenimente. 100 de persoane, la spital, cu toxiinfectie alimentara

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 15:31
252 citiri
Aproximativ 100 de persoane care au participat, sambata si duminica, la doua nunti, in aceeasi sala de evenimente din comuna Bistra, judetul Alba, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, potrivit DSP Alba.

De la prima nunta, care a inceput sambata la ora 20.00, au ajuns la spital aproximativ 90 de persoane, dintre care 80 au necesitat internare medicala.

Duminica a avut loc o noua nunta, de zi, care a inceput la ora 14.00, in urma careia, pana luni la ora 12.00, 7 persoane ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea