"Drumuri culturale" in aprilie, la Centrul "Augustin Bena": Obiceiuri de Pasti la Tibru si eveniment la expozitia etnografica de la Rosia de Secas

Sursa: Alba24.ro
Joi, 09 Aprilie 2015, ora 17:12
59 citiri
In cadrul proiectului "Drumuri culturale", Centrul de Cultura "Augustin Bena" organizeaza in aprilie doua evenimente menite sa evidentieze obiceiurile de Pasti si valorile etnografice din zonele Tibru si Rosia de Secas.

Primul eveniment se va derula pe data de 14 aprilie la Tibru, unde vor fi trecute in revista cele mai frumoase obiceiuri de Pasti din satul Tibru.

Cu acest prilej, ansamblul folcloric sub conducerea muzicala a dirijorului Alexandru Pal si ansamblul de dansuri populare sub ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.