Elevii care fug de la ore isi lasa familiile fara alocatie! In Alba, din 3.995 de beneficiari, peste 11 la suta au drepturile "taiate"

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 12:30
58 citiri
Familiile sarace, cu copii, primesc ajutor din partea statului. Potrivit directorului AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, sprijinul financiar este acordat familiilor defavorizate, pentru a stimula elevii sa frecventeze cursurile scolare, sub forma alocatiei pentru sustinerea familiei. Sumele sunt cuprinse intre 107 lei si 408 lei - pentru o familie monoparentala si intre 82 de lei si 300 de lei - in cazul familiei biparentale. Potrivit legii, in cazul copiilor de varsta scolara ajutoarele sunt acordate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea