Experienta fascinanta a unui student roman in Indonezia. "M-a rugat sa pun mana pe sotia lui gravida, sa le binecuvantez copilul, ca sa arate ca mine"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 21:34
55 citiri
Cristian Achim, un student roman din Alba Iulia, care a castigat o competitie la nivel european organziata de cel mai mare producator de cabluri electrice din lume, a avut parte in vara acestui an de o experienta inedita in indepartata Indonezie. Cristian Achim are 21 de ani, este student la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si a participat la un program de voluntariat in Indonezia, intr-un oras cu peste trei milioane de locuitori. Cristian a fost unul dintre cei trei studenti de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.