F.S.E "Spiru Haret": "In numele generatiilor de copii si tineri care ar trebui sa beneficieze de un sistem educational normal, STOPATI comasarile si desfiintarile de scoli, clase si grupe si, implicit, disponibilizarile de personal!"

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 09:33
78 citiri
In perioada 23-24 ianuarie 2018 a avut loc Consiliul National al Federatiei Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret" - federatie la care este afiliata si Uniunea Sindicala Teritoriala a F.S.E. "Spiru Haret" Alba (S.L.I. Sebes, S.I.P. "Avram Iancu" Abrud, S.L.I. Scoala cu clasele I-VIII Campeni, S.G.S.I. Sebes).

La aceasta intalnire au fost prezenti toti liderii organizatiilor judetene afiliate la FSE "Spiru Haret" si delegatii care fac parte din Consiliul National, in functie de numarul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea