Florin Roman, despre cat de grea a fost opozitia: "Pentru ca am luptat impotriva unui stat dictatorial, impus de Liviu Dragnea si PSD"

Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 09:35
38 citiri
Florin Roman, despre cat de grea a fost opozitia: "Pentru ca am luptat impotriva unui stat dictatorial, impus de Liviu Dragnea si PSD"Deputatul PNL, Florin Roman, sustine ca perioada de opozitie a fost "grea de tot", dar ieri i-a privit in ochi pe Eugen Nicolicea si Florin Iordache, iar pentru prima data i-a simtit invinsi.

"Opozitia a fost grea, dar grea de tot! Pentru ca am luptat impotriva unui stat dictatorial, impus de Liviu Dragnea si PSD. Primii doi ani au fost infernali. Fie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea