Florin Roman: "Ne indreptam cu pasi repezi spre o posibila intrare in incapacitate de plata. Esara se duce in prapastie. Acesti oameni sunt iresponsabili"

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 22:32
122 citiri
"Cred ca ne-ar trebui zile intregi sa vorbim despre minciunile acestei guvernari. Sunt incredibil de multe lucruri pe care si le-au trecut in program si acum nu le respecta, in schimb au adus tara intr-o impredictibilitate fiscala fantastica, omoara mediul privat si alunga investitorii", a declarat, vineri, deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

El considera ca tara se indreapta cu pasi repezi spre incapacitate de plata si ca Guvernul amana unele masuri promise, punand insa presiune pe mediul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea