Fostul sef al DIICOT Alba Iulia a fost suspendat din functia de procuror. Ioan Muresan a fost trimis in judecata in dosarul "Berbeceanu"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:59
209 citiri
Consiliul Superior al Magistraturii a decis joi, suspendarea din functie a procurorului Ioan Muresan, fost sef al DIICOT Alba Iulia.

Procurorul a fost trimis, miercuri, in judecata de DNA pentru represiune nedreapta si abuz in serviciu in ceea ce priveste actele de cercetare penala efectuate impotriva comisarului sef Traian Berbeceanu, fostul comandant al BCCO Alba Iulia

"In sedinta din data de 17.07.2014, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.