FOTO: 15 tineri, din 6 licee din judetul Alba au participat la Expeditia extra-scolara din Muntii Retezat. Periplu pe munte alaturi de Asociatia de Turism si Ecologie TRASCAU CORP Zlatna

Miercuri, 09 August 2017, ora 22:36
45 citiri
aSub motto-ul: "Libertatea locuieste in munti!", 15 tineri din judetul Alba au raspuns initiativei Asociatiei de Turism si Ecologie TRASCAU CORP Zlatna si au participat la un eveniment dedidat celor ce indragesc muntele si natura.

7 zile in "muntele cu ochi albastri", 2 adulti si 15 tineri, de la 6 licee din judetul Alba s-au bucurat de zona centrala a Retezatului, de cele mai inalte varfuri, de cele mai frumoase lacuri, dar si de cele mai sfinte nopti!

Totul a plecat de la ideea CJ Alba de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea