FOTO: Agentia de Protectie a Mediului Alba, luata cu asalt! Peste 200 de oameni stau la coada, afara, in frig, pentru a-si depune dosarele pentru accesarea programului "Casa Verde"

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 11:50
110 citiri
Peste 200 de oameni s-au asezat la coada in fata Agentiei pentru Protectia Mediului Alba si stau si asteapta, in frig, pentru a-si depune dosarele de finantare pentru programul Casa Verde. Desi inscrierile au inceput doar luni dimineata, oamenii au venit in fata sediului inca de duminica de la pranz si s-au inscris pe liste improvizate de asteptare, in speranta ca se vor numara printre norocosii care vor primi ajutorul de la stat in vederea achizitionarii unor echipamente ecologice de incalzire ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea