FOTO: ALERTA in Alba Iulia: Un URS a fost fotografiat in apropierea unei zone cu case de sub padurea de la Schit, din Alba Iulia

Sambata, 22 Iunie 2019, ora 06:34
131 citiri
Un URS a fost fotografiat, vineri seara, in apropierea unei zone cu case de sub padurea de la Schit, din Alba Iulia. Locul in care se afla animalul este destul de aproape si de pista de biciclete.

Ursul a fost surprins in poza de un localnic, care se indrepta cu masina spre casa. El spune ca la apropierea autoturismului animalul s-a speriat si a fugit in padure.

Aparitia unui urs in aceasta zona este o premiera. Padurea de la Schit, care este situata foarte aproape de oras, era considerat un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea