FOTO: Alexia Iulia Marginean, dubla campioana nationala la tenis, la 10 ani. Al doilea titlu, intr-o saptamana, pentru talentata fata din Aiud

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 09 Iulie 2016, ora 08:10
97 citiri
Alexia Iulia Marginean a devenit campioana nationala la tenis de camp, categoria 10 ani, cucerind al doilea titlu national in numai o saptamana, la Centrul National de Tenis al FRT la Bucuresti.

Legitimata la TC SUN Alba Iulia, Alexia Iulia Marginean se pregateste impreuna cu antrenorul Gheorghe Radu la terenul de tenis pe care acesta il administreaza in Aiud.

La 10 ani impliniti in luna mai, Alexia se anunta o jucatoare extrem de promitatoare, marturie stand faptul ca a inceput tenisul la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.