FOTO: Bijuterii pe patru roti, prezentate din nou in Cetatea Alba Carolina. Masini de epoca, admirate la "Retro Parada Primaverii 2017"

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 06 Mai 2017, ora 23:59
168 citiri
Vremea frumoasa de sambata a fost prilej bun pentru albaiulieni si turisti sa iasa la plimbare prin Cetatea Alba Carolina. Iar, pe esplanada din fata Obeliscului si a Portii a III-a, i-a asteptat si o surpriza. Pasionatii de automobile de epoca au expus, pentru cateva ore, adevarate bijuterii pe patru roti. Masini "vintage", foarte bine intretinute, au fost admirate de trecatori.

A fost editia 2017 a evenimentului "Retro Parada Primaverii", organizat de Retromobil Club Romania - Reprezentanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.