FOTO Bursa Locurilor de Munca la Alba Iulia: Oferta diversificata, interes scazut din partea somerilor pentru a lucra. Directorul AJOFM: "Oamenii sunt pretentiosi"

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 06:37
96 citiri
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba a organizat, joi, Bursa generala a locurilor de munca la Alba Iulia. La eveniment au participat 34 de agenti economici din judet care au oferit in total 456 de locuri de munca, atat pentru persoane cu studii superioare - 58 de posturi pentru ingineri si economisti, cat si pentru cele cu studii medii, insa ofertele nu s-au bucurat de interes in randul somerilor. La final, din cele 485 de persoane participante la bursa, au fost selectate in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea