FOTO Case din Alba Iulia, scoase la vanzare cu peste jumatate de milion de euro. Cum arata o vila care costa cat 15 apartamente

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 18:33
117 citiri
Persoanele incercate de criza financiara sau cei care vor o alta locuinta si-au scos imobilele la vanzare, fie prin intermediul site-urilor de anunturi, fie prin agentiile imobiliare.

In functie de facilitati, pretul caselor din Alba Iulia pornesc de la 20.000 de euro, dar depasesc 500.000, o suma echivalenta cu pretul a 15 sau chiar 20 de apartamente.

Spre exemplu vila din imaginea alaturata se vinde cu 625.000 de euro, in pret, fiind inclus si un Mercedes Benz S-Klasse 320. Vila are, nu mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea