FOTO: Colegiul Tehnic "Ion D. Lazarescu" Cugir, alaturi de Colegiul Militar "Mihai Viteazul" si Colegiul National H.C.C. din Alba Iulia, vor reprezenta judetul Alba la Competitia Nationala de Robotica din Bucuresti

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 06:34
53 citiri
Ardealul se mandreste anul acesta cu nu mai putin de 25 de echipe inscrise in concursul de Robotica, iar Demo-regionala de la Cluj devine astfel etapa cu cel mai mare numar de participanti, dupa Regionala din Bucuresti( 41 de echipe). Judetul Alba a fost reprezentat in marea confruntare, de catre trei echipe: Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lazarescu" Cugir, Colegiul Militar ,,Mihai Viteazul" Alba Iulia si Colegiul H.C.C. Alba Iulia.

In cadrul competitiei de la finele saptamanii trecute, desfasurata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea