FOTO: Concursul National KIDS MODELS ACADEMY - Romania 2018, 14 august, Alba Iulia. La prima editie au participant copii din tara si strainatate

Vineri, 17 August 2018, ora 22:33
48 citiri
Ziua de 14 august a fost incheiata de catre albaiulieni prin gazduirea primei editii a Concursului National de Modeling KIDS MODELS ACADEMY - Romania 2018. Gazda evenimentului a fost Allegria Hotel & SPA - Alba Iulia.

Concursul este adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 - 14 ani, a cuprins doua probe si s-a desfasurat pe categorii de varste.

Prima proba, intitulata proba complexa, a cuprins mai multe elemente. Concurentii au trebuit sa stie sa se prezinte si sa - si demonstreze talentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea