FOTO: Cu mai putin de o zi pana la inaugurarea "Parcului sarbatorilor de Iarna" din Cetatea Alba Iulia, pregatirile sunt in toi.

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 18:34
72 citiri
Mii de beculete vor lumina Piata Cetatii din Alba Iulia cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pregatirile pentru Parcul sarbatorilor de iarna sunt in toi. Intr-un decor feeric, albaiulienii sunt asteptati din 6 decembrie in Piata Cetatii cu vin fiert, ceai si mancaruri traditionale romanesti.

Parcul Sarbatorilor de Iarna din Piata Cetatii isi va deschide portile pe 6 decembrie. Pregatirile sunt in toi inca din weekend. Luni dimineata Piata Cetatii era animata de muncitorii care lucrau la amenajarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea