FOTO| Evenimente artistice de marca, la Aiud: spatiu destinat sculpturilor, inaugurat in Piata Roma si expozitie de arta plastica. Proiectele Fundatiei Inter Art, remarcate de Administratia Prezidentiala

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 22:31
64 citiri
Aiudul a devenit in aceasta perioada un important pol artistic al multiculturalitatii exprimate prin valoare, traditie si cultura, prin valorificarea unui segment artistic inedit.

Este voba despre desfasurarea a doua evenimente de marca, la care au particpat oficialitati locale si judetene si reprezentanti ai Guvernului si ai Administratiei Prezidentiale.

Primul eveniment s-a desfasurat in Piata Roma si a reprezentat deschiderea unui spatiu artistic public prin amplasarea sculpturilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea