FOTO: Noi premii pentru cursantii claselor de arte vizuale moderne si instrumente de suflat din cadrul Centrului de Cultura "Augustin Bena"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 22 Februarie 2016, ora 20:10
45 citiri
Inceputul noului an 2016 s-a dovedit a fi de bun augur pentru Serviciul "Scoala de arte si mestesuguri" din cadrul Centrului de Cultura "Augustin Bena" Alba.

Serviciul "Scoala de arte si mestesuguri" din cadrul centrului este un serviciu de formare continua in cadrul artelor si mestesugurilor traditionale care-si desfasoara activitatea in 10 clase cu profil artistic la Alba Iulia si 15 clase de mestesuguri traditionale in judet. Prestigiul si munca serioasa a instructorilor, expertilor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.