FOTO: O bucatareasa din Alba Iulia, printre castigatorii concursului de gastronomie GastroPan 2017. A urcat pe podium, ocupand locul III la categoria "Lumea acvatica...din fructe si legume"

Marti, 28 Martie 2017, ora 18:34
47 citiri
Cei mai priceputi si experimentati chefi si bucatari artisti din Romania au participat la concursurile de gastronomie care au avut loc sambata, 25 martie in cadrul expozitiei GastroPan, la Sibiu. Printre castigatorii editiei de anul acesta s-a numarat si o bucatareasa din Alba Iulia, care a reusit sa urce pe podium cu un platou inedit. Este vorba despre Liliana Verdes, castigatoarea locului III la categoria "Lumea acvatica...din fructe si legume".

Ultima zi a celui mai important targ de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea