FOTO. Opt mentiuni si un premiu doi pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, la concursul de matematica "Mens Sana"

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 09:32
33 citiri
La Concursul zonal de matematica "Mens Sana" desfasurat sambata, 19 noiembrie 2016 la Colegiul National ,,Avram Iancu" din Campeni si organizat in colaborare cu Universitatea Tehnica Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Alba au participat unsprezece elevi ai Colegiului National Militar ,,Mihai Viteazul", insotiti de doamna profesoara Anamaria Fuia.

Elevii pasionati de universul matematicii s-au remarcat si de aceasta data, reusind sa obtina premiul II si opt mentiuni. A fost prima competitie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea