FOTO:"Pe fir de basm", cu Skepsis la Alba Iulia. "Rumpelstilskin", un spectacol tors din lumea basmului, prezentat elevilor de la Scoala "Ion Agarbiceanu"

Joi, 12 Februarie 2015, ora 18:31
57 citiri
Asociatia Grupul Skepsis deruleaza, pana la 1 martie 2015, in Alba Iulia si in judetul Alba, proiectul "Pe fir de basm". Trupa DelArt, formata din elevi care se formeaza in Arta Actorului in cadrul Asociatiei a lucrat la punerea in scena a spectacolului "Rumpelstilskin", bazat pe dramatizarea cunoscutului basm cu acelasi nume apartinand Fratilor Grimm.

Echipa este formata din Madalina Ivascu, Gabriel Muncus, David Chismorie, Ana Bora si Monica Truta. Tinerii actori au lucrat timp de mai multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea