FOTO: REVELION 2016 la Cugir. In jur de 300 de oamenii au sarbatorit trecerea dintre ani in fata Catedralei "Adormirii Maicii Domnului"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 23:59
107 citiri
Cugirenii au pastrat traditia si in noaptea dintre ani s-au adunat in fata Catedralei "Adormirii Maicii Domnului" din oras. Cu toate ca temperaturile au scazut sub -10 grade Celsius, in centrul orasului s-au adunat aproximativ 300 de oameni.

La ora 00.00, dupa numaratoarea inversa, cei prezenti au desfacut sampaniile si au inchinat cate un pahar in cinstea Noului An.

Pentru a asigura linistea si ordinea publica, alaturi de cetateni au fost prezente echipaje ale Gruparii Mobile de Jandarmi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.