FOTO Scoala continua sa fie altfel, la Liceul Tehnologic "Stefan Manciulea" Blaj: Elevii au vizitat Unitatea de Pompieri din oras si au participat la "Marsul Cartilor"

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 12:31
113 citiri
Conform programului stabilit pentru saptamana "Sa stii mai multe, sa fii mai bun", la Liceul Tehnologic "Stefan Manciulea" Blaj, ziua de 19 aprilie a debutat cu o vizita la Unitatea de Pompieri din oras.

Directorul unitatii de invatamant, Ioan Marcu, cadrele didactice si elevii au fost informati in legatura cu modul de organizare, functionare si operare in situatii de urgenta. Initiativa proiectului pentru aceasta activitate a apartinut domnului profesor Nicolae Rosca si doamnei profesoare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea