FOTO/ STIREA TA: Din seria "Ai parcat ca... DOI boi" - a vazut ca incurca circulatia pietonilor si a mutat masina... tot pe trotuar!

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 22:31
50 citiri
Soferul autoturismului "Smart" din imagine a dat, astazi, dovada de adevarat spirit cetatenesc. A observat ca incurca circulatia pietonilor si imediat si-a mutat masina - pare ca-l laudam, dar din pacate nu este asa. Mai mult chiar, cititorul care ne-a trimis poza, il propune pe lista candidatilor la premiul "Ai parcat ca... doi boi", daca exista asa ceva.

"Concret, miercuri, aproape de sfarsitul programului de lucru de la Casa de Pensii Alba, masina era parcata chiar in fata intrarii, pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea