FOTO STIREA TA: Il cunoaste cineva? Sofer din Alba cautat sa isi mute masina parcata in Cluj. "Isi ia amenzi tot la cateva zile"

Vineri, 18 August 2017, ora 12:36
41 citiri
Momente de-a dreptul uluitoare in Cluj-Napoca. Un albaiulian plecat in vizita in inima Transilvaniei este cautat in aceste momente de doua judete. Clujul si Alba si-au unit fortele pentru a-l cauta pe soferul care si-a parcat de mai bine de o saptamana masina pe o strada si nu a mai mutat-o.

Autovehiculul inmatriculat in Alba cu numarul AB 66 MBA este de mai bine de o saptamana uitat intr-o parcare din cartierul clujean Manastur. Cea mai mare problema a soferului uituc vor fi probabil amenzile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea