FOTO: Tanara albaiulianca Anca Sas si-a expus lucrarile in Haiti. Expozitie personala "Skylight", in cadrul Taberei Internationale de Arta "Promart"

Duminica, 26 Noiembrie 2017, ora 06:33
44 citiri
Vineri, 24 noiembrie 2017, a avut loc la Petion Villle, Haiti un eveniment remarcabil de arta romaneasca. Tanara artista Anca Sas din Alba Iulia a prezentat o expozitie personala intitulata "SKYLIGHT", in cadrul editiei a VI-a a Taberei Internationale de Arta PROMART Haiti.

"Acordul de parteneriat semnat intre Fundatia Inter-Art si Asociatia Promart Haiti are la baza promovoarea reciproca a culturii si artei din Romania si Haiti. Pot afirma cu certitudine ca este unul dintre cele mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea