FOTO/ UPDATE| Accident rutier la intersectia DN1 cu drumul spre Sintimbru: Coliziune intre un autoturism si o motocicleta. O femeie a fost ranita

Luni, 22 Iunie 2015, ora 22:31
138 citiri
Un autoturism si o motocicleta au fost implicate intr-un accident rutier cu victime, produs luni dupa-amiaza in judetul Alba.

Potrivit politistilor, cele doua autovehicule au intrat in coliziune la intersectia DN1 cu drumul care duce spre localitatea Sintimbru. In urma impactului o persoana a fost ranita si a fost transportata la Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba.

UPDATE: Echipa de cercetare deplasata la fata locului a constatat ca in timp ce autoturismul Skoda, inmatriculat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea