FOTO/VIDEO| Accident mortal la iesirea din Teius spre Aiud: Copil de 3 luni, decedat dupa o coliziune intre un TIR si un autoturism

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 18:31
251 citiri
Doua persoane au fost ranite si un minor a decedat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN1, la iesirea din Teius spre Aiud.

Din primele informatii rezulta ca este vorba despre o coliziune intre un TIR si un autoturism. La fata locului au intervenit si echipaje ISU si SMURD.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, TIR-ul, inmatriculat in judetul Hunedoara, se deplasa pe directia Aiud - Alba Iulia. Soferul a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism marca Hyundai, inmatriculat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea