FOTO/ VIDEO| Alegeri la PNL Alba - Liderii vechiului PDL au preluat oficial conducerea organizatiei. Mircea Hava validat ca presedinte cu 488 de voturi

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 22:32
123 citiri
La Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia se desfasoara, sambata, alegerile pentru conducerea Organizatiei PNL Alba.

Desi, potrivit listei candidatilor se poate spune ca "jocurile au fost facute" si este nevoie doar de validarea prin vot, exista si o pata de culoare - candidatura lui Rares Buglea la functia de presedinte, evident, "de forma", pentru ca acesta nu poate reprezenta un pericol pentru Mircea Hava - lider recunoscut si acceptat de majoritatea membrilor din ambele partide.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea