FOTO-VIDEO: Autostrada Sebes-Turda. Santierul pe loturi, verificat de ministrul Transporturilor. "Mobilizarea putea fi mai buna pe tronsoanele 1 si 2. Prea putin oameni pe santier"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 21 Iulie 2017, ora 23:59
68 citiri
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a verificat, joi, stadiul executiei pe Autostrada Sebes-Turda, intr-o vizita pe teren, impreuna cu seful CNAIR, Stefan Ionita. Potrivit acestuia, situatia este mai buna ca in aprilie, dar se astepta la o mobilizare mai buna a echipelor de constructori, pe loturile 1 si 2.

"Am inspectat stadiul executiei la Autostrada Sebes-Turda. Chiar daca lucrurile au evoluat fata de situatia pe care am gasit-o in aprilie, sunt convins ca mobilizarea ar putea fi mult ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.