FOTO, VIDEO: Biserica din Vinta, veche de peste 200 de ani, inecata in mormantul de steril. Apa otravita din iazul de la Valea Sesii distruge inca un lacas din Apuseni

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 15:33
124 citiri
Soarta bisericii de la Geamana este urmata de sora ei, biserica din Vinta: amandoua inecate in acelasi mormant de steril din iazul de decantare de la Valea Sesei.

Iazul de decantare a sterilului de la Valea Sesei, din Muntii Apuseni, mai face o "victima". Dupa biserica din satul Geamana acoperita de steril pana la acoperisul turlei, un alt lacas de cult e pe cale sa fie inghitit de iaz.

Este vorba despre biserica de la Vinta, veche de peste 200 de ani. Vineri, 13 aprilie 2018, s-a oficiat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea