FOTO-VIDEO: "Criza gunoaielor" a scos pesedistii in strada la Alba Iulia. PROTEST cu pubela de gunoi in fata Primariei si a Consiliului Judetean: "Hava, Dumitrel, demisia!"

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 11:47
126 citiri
Aproximativ 200 de persoane s-au strans, joi dimineata, la mitingul de protest organizat de PSD impotriva cresterii pretului la gunoi si a celor responsabili pentru amanarea inceperii lucrarilor la groapa ecologica de la Galda de Jos.

Protestatarii au venit "inarmati" cu o pubela de gunoi si pancarte pe care erau inscriptionate mesaje prin care se cerea demisia primarului municipiului Alba Iulia si a presedintelui CJ Alba. "Hava, Dumitrel, demisia! Ati triplat preturile!", "Incompetenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea