FOTO-VIDEO: Lumina Sfanta a fost adusa la Catedrala Reintregirii din Alba Iulia. Preotii o vor da credinciosilor, la slujbele de Inviere

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 08:18
35 citiri
Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Catedrala Reintregirii din Alba Iulia, cu o mica intarziere, in jurul orei 22.00. Preotii sau reprezentanti ai parohiilor din Eparhia Alba Iuliei au asteptat sa o preia, pentru a ajunge la credinciosi, la slujbele de Inviere.

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim a fost adusa in Romania cu un avion special, in jurul orei 19.00.

De la Aeroportul International "Henri Coanda", Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost apoi dusa cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.