FOTO, VIDEO. Ministrul Transporturilor, cadou inedit pentru Muzeul National al Unirii din Alba Iulia si pentru arheologii de pe "Autostrada Antichitatii"

Joi, 18 August 2016, ora 22:30
43 citiri
Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a facut cadou arheologilor de pe lotul II al Autostrazii Sebes-Turda, un detector de metale, pentru a descoperi mai usor siturile aflate pe "Autostrada Antichitatii".

Ministrul Transporturilor a vizitat joi santierele autostrazii Sebes-Turda, iar spre finalul zilei de lucru s-a intalnit, pe lotul II, cu arheologi de la Muzeul National al Unirii din Alba Iulia, care s-au aratat multumiti de demararea lucrarilor la aceasta autostrada pentru ca au aflat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea