FOTO/ VIDEO: PNL Alba a depus candidaturile pentru alegerile din 11 decembrie - "Vom obtine cel putin trei deputati si un senator"

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 15:32
102 citiri
Candidatii PNL Alba la alegerile parlamentare din decembrie s-au prezentat, miercuri, cu dosarele la Biroul Electoral Judetean. Listele sunt deschise de Florin Roman, pentru Camera Deputatilor si Alexandru Peres, pentru Senat. Liberalii sunt convinsi ca vor castiga din nou scrutinul, la nivelul judetului, si vor trimite in Parlament "cel putin trei deputati si un senator".

"Vom castiga, ca de fiecare data alegerile in judetul Alba. vom fi prima Organizatie PNL din Romania, aa cum ne-am propus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea