FOTO-VIDEO: Un grup de angajati de la Kronospan au protestat in fata Primariei Sebes. Au cerut primarului sa medieze "Scandalul Poluarii"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 12 Februarie 2015, ora 17:12
44 citiri
In jur de 30 de angajati ai companiei Kronospan au protestat, joi, incepand cu ora 11.00, in parcul din fata Primariei Sebes. Au incercat astfel sa convinga autoritatile locale si in special pe primarul Alexandru Dancila sa aplaneze "conflictul aparut intre cetatenii municipiului", privind poluarea de la Sebes.

Nu l-au gasit insa pe primar la sediu, acesta anuntand inca de saptamana trecuta ca participa la o intalnire cu specialistii oficiali si acreditati in sanatate publica, de la Institutul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.